perjantai 19. tammikuuta 2018

Oisko kysyttävää?

Se ois viikonloppu nurkilla ja täällä tiedossa luovuuslabraa, töitä, koiramaisia treffejä, lehmiä, kanoja, lumitöitä... aika paljon kaikkea puuhaa siis. Mutta kiva se on puuhailla perheen kanssa ja nähdä vähän kavereitakin, kun viikolla ei tunnu ehtivän oikein mitään tällä hetkellä.

Tästä kumminkin pieni viihdevinkki, millä jaksatte pyörittää tämän perjantain vielä voiton puolelle, tai jos muillakin on viikonloppuna myös töitä, niin menee sitten lepposammin kun kuuntelee välissä vähän hauskoja höpinöitä:

Bongasin somesta melkoisen rempseän ja piirun verran hullun podcastin, Kaverin puolesta kyselen. Podcast nimensä mukaan käsittelee kaikkea sitä, mitä et itse kehtaisi kysyä, hehe. KPK:n löydät täältä: KLIK. Mimmit löytyy myös instasta ja facesta.
Joka perjantai tulee uusi jakso ja kysymyksiä voi tietty mimmeille lähetellä. Voisin melkein vannoa että tästä tulee ihan hitti.

Loppuun kuvat meidän pihakurresta, joka tossa käy syöpöttelemässä monta kertaa päivässä. Hilpee veikko.

Kivaa viikonloppua siis. Instastooriin tulee varmana viikonloppuna paljon höpinää, menkää sinne :).

♥: Anna







1 kommentti:

  1. Söpöjä kuvia ja kivannäköinen meininki muutenkin sinulla! Kiitos vinkkauksesta ja kivaa viikkoa! :) Terkuin, Maitokahvimedian tiimi

    VastaaPoista