sunnuntai 31. joulukuuta 2017

KUVAN MUKAISTA

Heippa!

Olet tupsahtanut tänne, paikkaan jossa tulee olemaan paljon kuvia ja asiat kerrotaan usein niiden kautta. Kuvan mukaisesti siis. Tämä paikka on jatkumoa edelliselle blogilleni Uutistoimisto Anselmille, joka oli alunperin vaihto-opiskeluajastani kertova blogi. Se sai rauhassa muovautua ihan muuksi kuin reissublogiksi vuosien varrella, muttei mielestäni enää palvellut ihan nykyistä ajatustani bloggaamisesta. Siispä oli hyvä rakentaa ajatuksille ja visuaalisille maailmoilleni uusi koti ja tässä se nyt on. Kiva että löysit tänne ja toivottavasti palaat luokseni uudemman kerran myös. Siispä aloitetaan!







8 kommenttia:

  1. Moi kuvanmukainen Anna eli kuvismu!
    Nykyään ei kukaan enää kirjoita blogeihin kommentteja, ajattelin että sun olis hyvä saada kuitenkin maistiainen vielä vanhasta hyvästä ajasta, kun saattoi ilahtua, kun sai kommentin blogiin. Tässä se nyt on. Pitkää ikää uudelle blogille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin että suhun voi luottaa tällaisessa. ja joo voin kuvitella että kommentointi on todella hiljentymässä, koska iteksin kommentoin usein blogit niiden somelinkkeihin. Jännä ilmiö. Kiva siis kun kommentoit :)!

      Poista
  2. Onnea uudelle blogille ja hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  3. Onnea uudelle blogille ja mahtavaa vuotta 2018!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Tästä tulee mahtava vuosi pakosti :)!! Eli sitä samaa sinne!

      Poista
  4. Mä en oikein enää bloggaa, en käy Bloggerissa enkä voi seurata Facebookissa, koska en käy sielläkään, mut koitan aina muistaa välillä vilkuilla tänne! Niin muistan seuranneeni sua jo ennen ku tonttusista oli pienintäkään tietoo. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan parasta ku oot ollu kyydissä <3. Ehkä sunki tarvii ottaa tollai aikalisä ja sit täräyttää ihan uus juttu kehiin ku tajuut et pakko saada kirjottaa ;D. Ja onhan sul nyt tosi haastava elämäntilanne ku kolme sikapientä. Mut kiva kun oot tääl :) <3

      Poista